Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Câți bani a primit Mihaela Rădulescu pentru o reclamă în care mai joacă și Șef Florin Dumitrescu

Câți bani a primit Mihaela Rădulescu pentru o reclamă în care mai joacă și Șef Florin Dumitrescu

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Mihaela Rădulescu a filmat recent pentru o reclamă la un lanț de magazine, împreună cu Florin Dumitrescu și Andrei Aradits, iar acum s-a aflat ce sumă a primit diva pentru a apărea alături de cei doi.

Mihaela Rădulescu a avut un an 2019 foarte bun, din punct de vedere profesional. Vedeta a prezentat “Ferma – Un nou început”, alături de Cristian Bozgan şi încheie în forță, cu o reclamă la un lanţ de magazine pentru care a fost plătită cu o sumă în euro cu patru zerouri, anunță Click.ro.

Mihaela Rădulescu cere 5.000 de euro ca să apară la un eveniment monden Dacă unele vedete autohtone nu ratează nici un eveniment monden și sunt mereu în lumina reflectoarelor, altele abia dacă sunt văzute. Printre cele din urmă se numără Mihaela Rădulescu. Iar principalul motiv nu e depărtarea de casă – diva stă de ani buni la Monaco -, ci prețul cerut de ea ca să-și facă apariția.

Fostul jurat de la “Românii au talent” cere minimum 5.000 de euro pentru apariția la un eveniment, au declarat, pentru Libertatea, surse din rândul organizatorilor de evenimente. Ea ar justifica suma prin notorietate și prin faptul că trebuie să vină cu avionul din Monaco la București, așadar, face, la rându-i, o cheltuială importantă.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani