Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Câți bani a făcut Dan Helciug la „Ferma Vedetelor”. S-a ales cu probleme de sănătate, dar a fost recompensat regește

Câți bani a făcut Dan Helciug la „Ferma Vedetelor”. S-a ales cu probleme de sănătate, dar a fost recompensat regește

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Dan Helciug (40 de ani) a îndurat condiţiile vitrege, vreme de trei luni, la „Ferma vedetelor”, din pădurea Cocani, pe un salariu frumuşel, de 2.000 de euro săptămânal. Soţia lui, Elena, i-a dus dorul, însă n-a mai comentat nimic după ce Dan i-a pus în mână, la întoarcerea acasă, o cărămidă de bani.

Vedetele se înghesuie să participe la reality-show-uri, deoarece le aduc un plus de popularitate, dar şi câteva zeci de mii de euro bune, în buzunar. Apropiaţii solistului Dan Helciug ne-au şoptit că pentru cele trei luni în care a rezistat la Ferma de la Cocani (jud. Dâmboviţa), solistul a primit un onorariu de 2.000 de euro pe săptămână, adică 24.000 de euro pentru cele 12 săptămâni de chin.

Din păcate, nu mulţi artişti îşi cunosc limitele, astfel că cedează, pe capete, din cauza problemelor de sănătate, care se acutizează în condiţii vitrege de trai. Nici Dan Helciug (40 de ani) n-a fost ferit de necazuri, deşi e înalt ca bradul, el ajungând la spital cu infecţie urinară.

În rest, solistul a fost un adevărat izvor de bucurie la “Fermă”, reuşind să le ridice moralul celor 15 colegi, cu o glumă bună sau cu piesele sale de inimă albastră, pe care le cânta cu foc, la chitară. El a îndurat frigul şi foamea, dar cel mai tare l-a chinuit dorul de soţia lui, Elena (36 de ani), şi de copiii lui, Luca Dan (8 ani) şi Ruxandra, care astăzi împlineşte doi ani.

Trei luni a stat departe Dan de soţia Elena şi cei doi copii, Luca şi Ruxandra. A „murit” de dorul lor, însă s-a sacrificat pentru premiul de 50.000 de euro pus în joc de Pro TV pentru „Ferma Vedetelor”. La un moment dat, cei doi au avut parte de o întâlnire romantică în fermă, secvenţele nefiind difuzate la tv. Sursa: click.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani