Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Câți bani a cerut Andra ca să cânte imnul pentru Simona Halep pe Arena Națională

Câți bani a cerut Andra ca să cânte imnul pentru Simona Halep pe Arena Națională

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

La fel cum s-a întâmplat și după triumful din 2018 de la Roland Garros, Simona Halep și-a prezentat trofeul pe Arena Națională, într-o ceremonie spectaculoasă la care au luat parte nume precum Ion Țiriac, Mihai Stoichiță, Andra, Irina Baianț sau Andi Moisescu.

În deschiderea momentului de pe cel mai mare stadion al țării, cunoscuta cântăreață Andra (32 de ani) a interpretat imnul României, într-un moment ce a ridicat în picioare toți cei 10.000 de fani veniți pe stadion.

Andra, obișnuită să primească zeci de mii de euro pentru concertele sale, a ales să cânte pro bono la evenimentul dedicat Simonei Halep.

Interpreta, care a avut doar câteva ore la dispoziție pentru a face repetițiile cuvenite, a avut și dorința de a se asorta cu Simona Halep, purtând o ținută asemănătoare cu cea aleasă de campioana de la Wimbledon.

În afara momentului Andrei, a mai avut loc un alt moment artistic deosebit. Irina Baianț, superba soprană de 29 de ani cunoscută pentru prestațiile ei din toată lumea, a încântat publicul cu melodia lui Whitney Houston „One moment in time”, una dintre preferatele Simonei.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani