Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cătălin Scărlătescu a fost arestat. Juratul de la „Chefi la cuțite” a mărturisit tot: „Două nopți am stat”

Cătălin Scărlătescu a fost arestat. Juratul de la „Chefi la cuțite” a mărturisit tot: „Două nopți am stat”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Cătălin Scărlătescu a fost arestat în altă țară, iar acest lucru a fost dezvăluit chiar de el. Juratul de la „Chefi la cuțite” a povestit tot ce s-a întâmplat și cum a ajuns să-și petreacă două nopți la detenție. Motivul pentru care vedeta a fost arestată este unul total neașteptat.

Vacanța de anul trecut a lui Cătălin Scărlătescu s-a transformat într-o adevărată peripeție. Juratul de la ”Chefi la cuțite”, de la Antena 1, a fost arestat alături de un prieten, după ce nu au luat bilet de ieșire din Antigua. Chef Scărlătescu i-a sfătuit pe toți cei care pleacă în Caraibe că este întotdeauna nevoie de bilet de intrare și ieșire, pentru că altfel riscă să ajungă în spatele gratiilor, așa cum a pățit chiar el.

„Băi, am fost arestat. Anul trecut am plecat cu Gogu, prietenul meu. Ne-am dus în Saint Martin​ şi ne-am luat bilet de avion şi nu am avut bilet de ieşire din Antigua şi la puşcărie. Două nopţi am stat la detenţie. Am stat la plaja după un grilaj, nu am putut să stăm în faţă, am stat în spate. Deci am poza cu faţa lui şi pe perna scrie: detention room (camera de detenţie). Este incredibil! Plecaţi din insula: da! Când? Nu ştiu. Atunci la puşcărie. Români, dacă vreodată în viaţă voastră mergeţi într-o insulă din Caraibe trebuie să aveţi bilet de intrare şi ieşire că altfel vă duceţi la puşcărie!”, a spus Cătălin Scărlătescu pentru Antena Stars. Sursa: viva.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani