Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cât te costă să-ţi cânte Smiley „numai ţie”: tarifele pentru nunţi, botezuri şi petreceri private

Cât te costă să-ţi cânte Smiley „numai ţie”: tarifele pentru nunţi, botezuri şi petreceri private

Categorie : Monden

Smiley, Andreea Bănică, Alex Velea sau Ruby sunt unii dintre cei mai în vogă artişti ai momentului. La concertele lor, salile sunt pline, însă fanii nu se rezumă doar la atât. Nu puţini sunt cei care sunt dispuşi să plătească sume impresionante pentru a-şi aduce cântăreţul preferat să le cânte la petrecere.

Sunt celebri, îi vezi tot timpul la televizor şi participă la toate petrecerile mondene. Este vorba despre cântăreţii din România, care adună la concertele lor sute sau mii de fani. Chiar dacă de cele mai multe ori publicul nu poate decât să-i admire pe scenă, unii sunt dispuşi să scoată din buzunar sume importante pentru a-i aduce la petrecerile private pe cei mai în vogă artişti ai momentului. Smiley, Andreea Bănică, Alex Velea sau Ruby au tarife piperate şi, în plus, pe lângă onorariu mai pun şi diverse condiţii ce ţin de confortul personal.

Smiley este cel mai scump artist atunci când vine vorba de participarea sa la evenimente private, fie că e vorba de o nuntă sau de o petrecere a vreunei corporaţii. Pentru un show acesta cere nu mai puţin de 10.000 de euro. Dacă în 2013 cânta la balurile bobocilor pentru 4.500 de euro, în 2014, proaspeţii studenţi au trebuit să plătească 5.500 de euro. În cazul unei deplasări, Smiley solicită opt camere duble la patru stele, diurnă de 50 de lei pentru 16 persoane şi 3,2 lei pe kilometru.

Nici Andreea Bănică nu are onorarii mici. Mai exact, între 2.500 şi 4.500 de euro pe cântare, în funcţie de locul în care trebuie să presteze. Astfel, pentru a câta la balurile bobocilor cere 2.500 e euro, în timp ce pentru a participa la petrecerile private ale corporaţiilor artista cere 4.500 de euro. Iar asta nu este tot. În cazul în care evenimentul are loc în provincie, pretenţiile cresc. Andreea Bănică nu acceptă orice fel de cazare, ci vrea să îi fie asigurată cazarea la un hotel de cel puţin patru stele, şi nu doar o cameră, ci patru. Solicită diurnă de 50 de lei pentru nouă persoane şi până la trei lei pe kilometrul parcurs până la destinaţie.

Alex Velea vrea pe lângă onorariu, care este în valoare de 4.500 de euro, cinci camere pentru cele 10 persoane care îl însoţesc şi percepe până la 3,6 lei pe kilometru.

Ruby acceptă orice tip de cazare. Important este însă, ca angajatorul să-i pună la dispoziţie o cameră dublă şi două single. Onorariul nu depăşeşte 1.600 de euro, iar în ceea ce priveşte diurna, Ruby nu călătoreşte decât cu trei persoane. Sursa: gandul.info

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani