Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cât au încasat artiștii de la noi pe un singur concert. Delia nu s-a dat jos din pat fără 15.000 de euro

Cât au încasat artiștii de la noi pe un singur concert. Delia nu s-a dat jos din pat fără 15.000 de euro

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Nu au sărbători, nu au weekend-uri libere, dar cel puțin sunt mulțumiți din punct de vedere financiar. Artiștilor de la noi le-au intrat bani frumoși în conturi de pe urma concertelor susținute anul trecut.

Artișii de la noi caută să-și îmbunătățească show-urile pe zi ce trece, astfel încât să fie cât mai solicitați de organizatorii de evenimente. Mulți dintre soliștii de pe scena muzicală din România au reușit să se impună și să fie solicitați la diverse evenimente, pentru care au încasat sume mari de bani anul trecut. Știu de ce spectacole sunt în stare și au avut grijă să nu scadă din onorariu.

Delia, considerată una dintre cele mai de succes cântărețe din România, nu s-a dat jos din pat pentru mai puțin de 15.000 de euro pentru un concert.

Și Alexandra Stan se numără printre vedetele care și-au mărit conturile în bancă de pe urma spectacolelor susținute. Artista percepe tot 15.000 de euro pentru un concert.

Loredana, una dintre cele mai titrate artiste din țaa noastră, face show oriunde merge. Capabilă să cânte orice gen muzical, Loredana încasează în jur de 12.500 de euro pentru un spectacol.

Inna, una dintre româncele care au reușit să se impună și în afara granițelor țării și să aibă mare succes, este foarte solicitată la diverse evenimente, iar tariful ei este tot de 15.000 de euro pe show.

Andra, despre care s-a aflat de curând că a luat 1.000 de lei pe minut la o cântare, este plătitiă, pentru un spectacol, cu aproximativ 8.500 de euro.

Antonia, considerată una dintre cele mai frumoase femei din țara noastră, încasează aproximativ 3.000 de euro pentru un show.

Același tarif îl cere și partenerul ei de viață, cântărețul Alex velea, cu care Antonia are doi copii, Dominic și Akim.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani