Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Căsnicia unei dorohoience distrusă de Moroşanca, femeia – bărbat

Căsnicia unei dorohoience distrusă de Moroşanca, femeia – bărbat

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Rodica Moroşanca, femeia- bărbat, cum este denumită pe la diverse emisiuni de scandal, l-a făcut pe Gheorghiţă, actualul său iubit, să-şi lase soţia şi să aleagă o relaţie cu Rodica, pe numele său adevărat Vasile.

Băcăuanul a fost căsătorit câţiva ani cu o dorohoiancă, însă, spune el, nu Moroşanca l-ar fi despărţit, ci faptul că soţia sa l-ar fi stors de bani.

„Mi-a luat cardul, mi-a luat salariul şi m-a luat inima. A pocnit un vas, am fost în moarte clinică. 48 de ore nu am ştiut nimic de mine. Am stat la spital 2 săptămâni şi patru zile”, a spus Gheorghiţă, la Acces Direct, despre soţia sa din Dorohoi, potrivit botosaninews.

La rândul său, Vasile sau Rodica Moroşanca, a spus : „A fost mai bună aia care l-a îmbolnăvit decât eu care l-am vindecat?”.

Rodica Moroşanca a devenit cunoscută după apariţia sa de la „Românii au talent”, când a încercat, fără succes, să-l cucerească pe Smiley. Totuşi, travestitul a reuşit să se califice în faza următoare a show-ului, iar acum face turul televiziunilor.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani