Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Carmen Brumă, soția lui Mircea Badea, a leșinat la Gala Unica. Ce s-a întâmplat imediat după asta - FOTO

Carmen Brumă, soția lui Mircea Badea, a leșinat la Gala Unica. Ce s-a întâmplat imediat după asta - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Carmen Brumă a leșinat imediat după ce a pășit pe covorul roșu. Iubita lui Mircea Badea s-a simțit rău, mai apoi nu s-a mai putut ține pe picoare.

Carmen Brumă și-a făcut apariția într-o rochie ravisantă. Aceasta s-a pozat liniștită, iar după ce a pășit pe covorul roșu a leșinat. Cei care s-au îngrijit de starea vedetei au fost paparazzi de la cancan.ro. Aceștia au stat lângă iubita lui Mircea Badea și au dus-o la cel mai apropiat fotoliu, pentru a-și reveni. La scurt timp după ce Carmen a comunicat cu aceștia, un echipaj de pe ambulanță s-a asigurat dacă este în regulă, conform sursei citate. Deși s-a vehiculat că a fost dusă la spital, vedeta a scris pe o rețea de socializare că: „Sunt bine! Nu am fost și nu sunt la niciun spital”

În momentul în care specialiștii și-au făcut apariția, antrenoarea a mărturisit că se simte obosită și a dat vina pe stres pentru episodul neplăcut. Conform unica.ro, Carmen se simte mai bine. Totul s-a petrecut puțin după orele 20:00, după ce aceasta și-a făcut apariția la Gala Unica 2019. Înainte de a întâmpina problemele de sănătate aferente, Carmen a acaparat atenția tuturor cu rochia extrem de extravagantă pe care a ales-o. Ea a purtat o rochie lungă, cu o croială sumbră în față și cu un decolteu uriaș în spate.

Ce a zis Mircea Badea când a văzut-o?
Majoritatea de la eveniment, dar și fanii cuplului Brumă-Badea, au vrut să afle reacția lui Mircea Badea vizavi de vestimentația aleasă la eveniment. Jurnalistul a decis să fie scurt și la obiect. Acesta a pus un filmuleț cu iubita sa în rochia care a surprins pe toată lumea în dreptul căreia a scris simplu: „A sunat Alain Delon…”

„Neața! Bubulina se duce la Cristi Pascu, ca să se vopsească și să se coafeze pentru evenimentul din această seară, Gala Unica. Atenți! Vestalele de pe instagram, neprihănitele, gladiolele, sunt pe fază? Urmează o ținută care o să vă scadalizeze. Pregătiți-vă emoțional!” Carmen Brumă. Sursa: viva.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani