Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Care e numele din buletin al Andreei Esca. Nu mulți știu cum o cheamă cu adevărat

Care e numele din buletin al Andreei Esca. Nu mulți știu cum o cheamă cu adevărat

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

O vedeți aproape în fiecare zi pe micul ecran, dar puțini știu cum o cheamă cu adevărat pe Andreea Esca în buletin. Prezentatoarea de la ProTV nu are un sigur nume. Andreea Esca s-a confruntat chiar cu o problemă atunci când a fost oprită de Poliție.

Românii o iubesc și urmăresc de luni până vineri Știrile ProTV de la ora 19.00, când Andreea Esca vine cu veștile zilei. Cu siguranță nu mulți știu care este numele din buletin al vedetei. Toți o știu de Andreea Esca, așa cum se și prezintă. În buletinul prezentatoarei TV mai apare un nume: Eram. Andreea Esca Eram este numele real al vedetei de la ProTV. Eram este numele de familie al soțului ei, Alexandre.

Vedeta a povestit ce a pățit când a opritr-o poliția și nu a găsit-o în baza de date. Când m-a oprit odată un polișist și nu mă găsea în baza de date. A durat vreo jumătate de oră până ne-am dumirit împreuna că mă cheamă Esca Eram', a povestit Andreea Esca.

Andreea Esca a debutat în TV la 19 ani
De luni până vineri, de mai bine de un sfert de secol, Andreea Esca pătrunde în casele românilor prin intermediul micului ecran, la cel mai important jurnal de știri al zilei, de la PRO TV. Indiferent de problemele pe care i le-a rezervat viața, Andreea Esca este acolo, zâmbitoare, în fiecare seară, la 7 fix, cu briefingul zilei, iar dedicarea și pasiunea pentru meseria pe care o practică i-au adus un statut binemeritat – cel de vedetă. În 27 de ani de meserie, Andreea Esca a fost meru în prim-plan, mereu pe prima pagină, viața ei fiind un permanent punct de interes, indiferent de situație. Începând cu familia și încheind cu tunsoarea ei mereu aceeași și salariul pe care îl câștigă, o adevărată legendă urbane, viața Andreei Esca vinde.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani