Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Când începe Asia Express 2020. Anunțul oficial făcut de Antena 1

Când începe Asia Express 2020. Anunțul oficial făcut de Antena 1

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Antena 1 a făcut anunțul oficial! Emisiunea Asia Express va fi difuzată pe micile ecrane în România începând cu luna februarie. Anunțul a fost făcut pe contul oficial de Instagram, iar fanii sunt nerăbdători să își vadă favoriții porniți în aventura din sezonul 3.

Sezonul 3 Asia Express începe în luna februarie
„Asia Express va începe în februarie! Nu mai este mult… cine e nerăbdător să ridice mâna sus”, este mesajul postat pe contul oficial de Instagram al emisiunii care va fi difuzată de postul de televiziune Antena 1 și care va fi prezentată de frumoasa Gina Pistol.

Fanii au reacționat imediat pe rețeaua socială. „În sfârșit, abia aștept să înceapă!”, „Ce mi-ar plăcea să știu și data” și „Nu se poate face de două ori pe an?”, sunt doar câteva dintre mesajele trimise de telespectatorii care așteaptă sezonul 3 al show-ului cu sufletul la gură.

Cuplurile de vedete care se luptă pentru marele premiu Asia Express în sezonul 3 sunt:
Speak și Ștefania, iubita lui
Sorin Bontea și Răzvan Fodor
Adda și Cătălin, soțul ei
Nico și Alexandra, fiica ei
Nico și Alexandra, fiica ei
Alina Ceușan și Carmen Grebenișan
Maria Buză și Lia Bugnar
Alex Velea și Mario Fresh
Alex Abagiu și Radu, prietenul său cel mai bun

Asia Express este varianta românească a reality show-ului Peking Express bazat pe emisiunea belgiană și flamandă cu același nume care a fost creată în 2004. Show-ul cuprinde un grup de vedete și persoane normale împărțite în cupluri de doi concurenți care se luptă pe un traseu lung de aproape 4.000 de kilometri pentru a ajunge la o anumită destinație într-o calatorie împărțită pe mai multe etape.

Fiecare concurent are la dispoziție bunurile personale într-un rucsac și un euro pe zi în valuta locală cu care trebuie să satisfacă nevoile sale primare. Cuplurile nu pot folosi banii lor pentru a plăti mijloacele de transport, însă pot convinge localnicii să le achiziționeze bilete pentru acestea. Sursa: viva.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani