Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Bunica lui Călin Geambașu îl acuză pe solist: „Turna apă fierbinte pe mine”

Bunica lui Călin Geambașu îl acuză pe solist: „Turna apă fierbinte pe mine”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Scandalul violenței domestice din familia lui Călin Geambași continuă! A fost publicată o discuție între părinții și bunica solistului, în care vorbesc despre comportamentul violent al acestuia.

Luni seara, 23 octombrie, la emisiunea „WOWbiz”, de la Kanal D, părinții și bunica lui Călin Geambașu au făcut dezvăluiri despre comportamentul violent al solistului, despre cum își tortura bunica, turnând apă fierbinte pe ea: „Aici încălzea apa cu fierbătorul și turna apa fierbinte pe mine”, spune bătrâna.

Tot în înregistrare, bunica solistului a vorbit despre firea răzbunătoare a lui Călin Geambași care s-a manifestat încă de mic: „Pe mine, dacă mă bate...mă bate. Î-am spus că nu-i frumos ce a făcut. Era vorba de ce i-a făcut Petrică de când există el. El susține că a fost crescut rău, că l-ai pus pe WC, dar după părerea mea, n-a fost crescut rău. Că m-a opărit, că m-a închis în balcon, da, îmi amintesc. Așa a fost”, a mărturisit bătrâna.

La rândul său, invitat în platoul „WOWbiz”, Călin Geambașu a recunoscut că a făcut unele fapte de acest gen: „Da, am făcut năzbâtii de genul. O dată, am închis-o pe balcon, din răzbunare, pentru că nu mă lăsa afară. I-am mai făcut una. Fătase cățelușa noastră, dar un pui s-a născut mort. L-am prins de frigider și i-am pus bilet: „Mi-e frig, scoateți-mă de aici!”. Sursa: click.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani