Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Bomba zilei în media! O cunoscută prezentatoare de la Antena 1 și-a dat demisia în direct

Bomba zilei în media! O cunoscută prezentatoare de la Antena 1 și-a dat demisia în direct

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Alertă în media, după ce o cunoscută prezentatoare de televiziune și-a dat demisia de la Antena 1, în direct. Ulterior, aceasta a venit cu o serie de precizări pe Facebook cu privire la decizia șocantă pe care a luat-o.

Viviana Sposub, prezentatoarea TV de la Antena 1, și-a anunțat demisia în direct, ca apoi să ofere mai multe detalii pe internet.

„A venit momentul să-mi iau rămas bun de la echipa Observator. Vă mulțumesc pentru experiență, vă mulțumesc pentru amintiri, însă unele capitole trebuie sa se incheie pentru a face loc altora care chiar merită scrise”, a spus ea pe post.

„Mi-am dat demisia!”

„Mi-am dat demisia! Poate că nu ați văzut momentul live, însă da, mi-am luat rămas bun de la Observator… Mulțumesc din suflet întregii echipe alături de care am lucrat, alături de care am râs, ba chiar am și plâns. Mulțumesc pentru întreaga experiență, pentru tot ceea ce am învățat și pentru toate amintirile care vor rămâne vii și peste ani. Sunt foarte fericită pentru decizia luată și privesc acum cu interes spre noi orizonturi! Vă doresc o vară cu muuuult soare și sper să îmi fiți alături în continuare!”, a scris Viviana Sposub pe Facebook.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani