Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Boala năucitoare de care suferă de fapt Cătălin Botezatu! Prima operație a durat 6 ore

Boala năucitoare de care suferă de fapt Cătălin Botezatu! Prima operație a durat 6 ore

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Cătălin Botezatu este un învingător. Acesta a reușit să învingă boala de mai multe ori, fiind operat pe inimă. Acum are de dus o altă luptă grea, dar pe care cu siguranță o va câștiga. Designerul a fost diagnosticat cu o tumoră foarte mare pe colon și a fost supus unei intervenții chirurgicale în Turcia.

Cătălin Botezatu ar suferi de cancer de colon, conform unor surse, iar medicii i-au extirpat jumătate din intestin. După operație, creatorul de modă a fost supus unei alte proceduri, de chimioterapie hipertermică, prin care orice fel de infecție din organism este eliminată.

Acesta este stabil acum și probabil va urma o perioadă de recuperare. După o perioadă, probabil i se va repune tranzitul în funcțiune. Diagnosticat la timp, cancerul de colon se vindecă. Este necesar un tratament pe o perioadă îndelungată, în funcție de stadiul tumorii, care nu poate fi identificat decât în urma unei biopsii post-operatorii.

Urmează apoi monitorizarea, care înseamnă evaluarea markerilor tumorali, precum și colonoscopie, RMN, CT sau ecografie, în funcție de recomandarea medicului oncolog. Cert este că această boală năucitoare nu mai este mortală, dacă este depistată la timp și dacă tratamentul este administrat corespunzător, iar Cătălin Botezatu cu siguranță beneficiază de cele mai bune condiții.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani