Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Boala de care suferă Dan Capatos! A fost înlocuit la emisiunea de la Antena 1

Boala de care suferă Dan Capatos! A fost înlocuit la emisiunea de la Antena 1

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Dan Capatos a trecut prin clipe foarte grele și a vorbit despre acestea la Antena Stars. El rememorat episodul în care a ajuns la Urgenţe din cauză că avea tensiunea prea mare. Dan a înțeles exact ce înseamnă să-ți fie frică de moarte. Se pregătea să plece la o petrecere, i s-a făcut rău și, pentru că se știe hipertensiv, a sunat-o pe soția lui și a rugat-o să cheme salvarea.

Dan Capatos și-a luat tensiunea, iar ce a urmat a avut darul de a-l speria teribil:

„Când am văzut că am 23 cu 17 am intrat în panică, am crezut că mor”. A avut prezența de spirit de a ieși din casă, pentru că era singur, și, în cele din urmă, a ajuns și la Urgențe.

Acum câteva zile, Dan Capatos a pierdut un prieten drag
Prezentatorul tv a început emisiunea cu anunț trist și a împărtășit cu telespectatorii faptul că trece printr-o durere imensă. Gabriel Marola, un bun prieten, a murit la doar 52 de ani.

Dan Capatos a transmis condoleanțe familiei îndurerate. „Pe această cale transmit condoleanțe familiei unui bun prieten de-al meu, Gabriel Marola, gașca noastră de la boschetărie din parcul Herăstrău este mult mai săracă începând de astăzi pentru că acest bun prieten al nostru s-a prăpădit la numai 52 de ani. Dumnezeu să îl odihnească și îi asigurăm pe cei care au rămas în urma lui că vor avea parte de sprijinul și ajutorul nostru.”, a spus Dan Capatos.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani