Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Bianca Drăguşanu, la URGENŢE după ce a fost agresată de SOŢ. I-a înfipt furculiţa în mână când a aflat de divorţ

Bianca Drăguşanu, la URGENŢE după ce a fost agresată de SOŢ. I-a înfipt furculiţa în mână când a aflat de divorţ

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Bianca Drăgușanu a decis să divorţeze de Alex Bodi, iar câțiva apropiați ai celor doi au făcut mărturii înfiorătoare despre bătăile încasate de vedetă de la soț.

Bianca Drăgușanu ar fi avut o coastă fisurată și ar fi ajuns la Urgențe. Mai mult, când excentricul afacerist a aflat că partenera sa a băgat divorț, i-a înfipt furculița în mână, scrie Cancan.

Potrivit unor apropiați de-ai vedetei, aceasta a fost agresată de mai multe oriîn timpul relaţiei cu Alex Bodi. În urma unor lovituri, s-a ales cu o coastă fisurată. Surse medicale de la Spitalul Floreasca au confirmat că Bianca Drăgușanu a ajuns de urgenţă la Camera de Gardă, acuzând dureri după ce i-a fost fisurată o coastă în timpul unei agresiuni!

„Au fost patru episode de violenţă ieşită din comun într-un an şi patru luni cât a durat această poveste. Bianca a fost bătută şi înşelată de prea multe ori. Este un tip agresiv şi periculos. A avut şi o coastă fisurată şi a ajuns la Urgenţă, iar zilele trecute când a aflat de divorţ, i-a înfipt furculiţa în mână. În aceste condiții, Bianca nu a avut ce să mai facă decât să-şi dorească un divorţ rapid de soţul agresiv", au declarat prieteni din anturajul vedetei, potrivit Click!.

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu Alex Bodi pe 1 august 2019. Sursa: romaniatv.net


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani