Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Bianca Drăgușanu i-a curățat de bani pe doi foști iubiți

Bianca Drăgușanu i-a curățat de bani pe doi foști iubiți

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Aproape toate hainele făcute cadou de cei doi Drăguşancei au fost returnate magazinelor de fiţe, de unde fata recupera sume importante care-i intrau în conturi.

Văduva neagră a fotbaliștilor cu gleznă fină ori a băieților de la meteo, Bianca Drăgușanu, a ştiut întotdeauna să își joace cărțile în așa fel încît să iasă mereu în avantaj.

n acest caz, victimele au fost de renume, iar prada mai mult de efect. Vedeta Playboy avea un sistem fără cusur prin care reușea să își „updateze” constant garderoba, dar să se aleagă în același timp și cu ceva mărunțiș.

Chiar dacă s-a lăsat pasată la mijlocul patului într-un triunghi amoros cu laturi princiare și străluciri de briliant, „Drăgușanca” n-a avut niciodată de pierdut, cel puțin pe plan financiar. Dincolo de cadourile scumpe și de vacanțele în locuri exotice cu care a fost răsfățată în trecut de un Cristea cu venituri modeste sau de un Adi Mutu ceva mai înstărit, irezistibila Bianca a fost mereu ingenioasă cînd a venit vorba de a-şi rotunji veniturile, ori să traiască o viață de huzur. sursa: cancan.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani