Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Bendeac, scandal la Antena 1 „O faci pentru bani” / „Ești un dobitoc”

Bendeac, scandal la Antena 1 „O faci pentru bani” / „Ești un dobitoc”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

A fost scandal, duminică seara, în finala iUmor cu Mihai Bendeac. Bogdan Zloteanu, unul dintre concurenți, i-a spus juratului că își face meseria doar pentru bani. Mihai Bendeac a spus că acest participant nu ar fi avut ce să caute în finala iUmor.

„Ai fost de patru ori și doar o singură dată a fost bine pentru că ești nesimțit cu această profesie. Ai avut timp să te pregătești și să vii cu un număr bun de patru minute! Tu, în continuare, crezi că am ceva cu tine... eu care te-am sunat pentru a-ți da un rol într-un serial. Tu crezi asta pentru că ești dobitoc. Ai un sâmbure de talent, dar vei rămâne un dobitoc", a zis Mihai Bendeac la Antena 1.

"Pe el îl interesa doar să aibă niște personaje care au atenția publicului. Ăla e un proiect din care el își ia bani", a zis Bogdan Zloteanu cu referire la jurat. Acestea au fost frazele care l-au scos din minți pe Mihai Bendeac. Juratul a luat un pahar cu apă și a spus că ar fi vrut să îi dea cu el în cap, dar s-a potolit la timp.

„Deci tu crezi că îmi fac profesia pentru bani?", a spus Mihai Bendeac.

„Dumneavoastră mi-ați spus că pentru profesie trebuie să renunți la viață, așa că sunt sigur că banii au reprezentat a doua opțiune a dumneavoastră", a spus concurentul.

„Fac munca asta de la 16 ani și nu am mai dormit, de la 22 de ani, fără somnifere! Eu dacă aș fi vrut bani, m-aș fi dus la evenimente... eram milionar!", a replicat Mihai Bendeac.

Discuția a fost și cu injurii, evident cenzurate la televizor. Sursa: dcnews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani