Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Artişti români, interzişi în America. Cum au ajuns vedetele noastre pe lista neagră în SUA

Artişti români, interzişi în America. Cum au ajuns vedetele noastre pe lista neagră în SUA

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Ambasada Statelor Unite a luat decizia de a retrage vizele mai multor artişti români.

Raoul, Adrian Enache, Jean de la Craiova, Maria Dragomiroiu sau Nicola au ajuns pe lista neagră în Statele Unite ale Americii şi au rămas fără vize. Totul, în urma unui scandal uriaş cu un impresar sârb care le asigura turnee în comunităţile româneşti din America şi Canada.

Artiştii români l-au ameninţat pe sârb că rup exclusivitatea pe care o au cu el, iar acesta i-a reclamat la ambasadă. După analizarea plângerii, oficialii americani au concluzionat că vedetele noastre încalcă legislaţia şi câştigă averi uriaşe cântând pe pământ american, fără să aibă viză de muncă.

Despre Adrian Minune umblă vorba că ar avea interdicţie pe viaţă în America, din cauza unui personaj dubios, care a intrat în ţară pe lista de trupeţi a artistului şi apoi a săvârşit acte infracţionale, potrivit libertatea.ro.

A ştiut ori nu de isprăvile individului, celebrul manelist a căzut drept vinovat şi a rămas cu un mare of, el fiind unul dintre cei mai iubiţi solişti în rândul comunităţilor române. Sursa: romaniatv.net

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani