Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Anunţ de ultima oră despre Mihai Leu. Vezi ce i-au spus medicii după ce a fost operat a doua oară de cancer

Anunţ de ultima oră despre Mihai Leu. Vezi ce i-au spus medicii după ce a fost operat a doua oară de cancer

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Dupa sase luni de chin, in care a suferit doua interventii chirurgicale si tratamente cu citostatice, Mihai Leu poate rasufla usurat. Dupa ultimele analize efectuate la o clinica din Viena, medicii l-au anuntat pe fostul pugilist ca a fentat boala.

Luni se împlinesc şase luni de când Mihai Leu, primul român devenit campion mondial la box profesionist, a suferit prima intervenţie chirurgicală în lupta cu cancerul la colon.

Mihai Leu a suferit prima intervenţie chirurgicală împotriva cancerului la colon pe 15 decembrie 2014, la un spital din Bucureşti, iar pe 13 februarie 2015 a mai fost operat o dată. Lupta cu boala pe care a moştenit-o de la tatăl său l-a dus la Viena, unde a făcut chimioterapie.

In urma cu cateva saptamani, Mihai a mers, din nou, la Viena, pentru un control medical, iar vestile primite de la cadrele medicale i-au umplut sufletul de bucurie: „In acest moment, nu mai are celule canceroase in corp, a invins boala. A reusit sa se mai ingrase, arata foarte bine. Se bucura de viata, are o multime de planuri, de proiecte. Este constient ca a trecut printr-o experienta cumplita si are mare grija de el. Sotia si fiul au fost cei care l-au incurajat mereu, care l-au facut sa isi pastreze spiritul de invingator. Va merge o data la trei luni la control, la Viena, pentru a se asigura ca boala nu a recidivat. Si Mihai mai are un motiv de bucurie. Fiul lui a terminat anul acesta scoala", a declarat un apropiat al fostului mare campion, pentru CANCAN.ro.

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani