Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Antrenorii show-ului de talente„Vocea României”, dispute din cauza unei concurente

Antrenorii show-ului de talente„Vocea României”, dispute din cauza unei concurente

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Vocea Romaniei. Loredana, Smiley, Marius Moga şi Tudor Chirilă revin vineri seara, de la ora 20.30, la „Vocea României”, în ultima rundă de audiţii pe nevăzute. Toți cei patru juraţi se prind într-o discuţie pe seama unei concurente care i-a impresionat atât cu vocea, cât și aspectul fizic.

Concurenţii care luptă în seara aceasta pentru ultimele locuri în cele patru echipe vor avea parte de surprize din partea juraţilor care nu doar ascultă, ci şi scanează foarte atent cu privirea după ce întorc scaunele.

Bătălia pe butoane se înteţeşte în ultima rundă de audiţii pe nevăzute. E ultima şansă pentru concurenţi să ocupe locurile rămase libere în cele patru echipe.

Tensiunea acestora e la cele mai înalte cote, deoarece vor lupta cu toate armele pentru locul rămas liber în echipa lui Tudor, pentru cele trei locuri libere din echipa Loredanei şi pentru cele două atât din echipa lui Smiley, cât şi din cea a lui Moga.

Va fi o competiţie extrem de dură şi pentru cei care vor urca pe scenă plini de emoţii, şi pentru antrenori, care îşi doresc să aducă în echipele lor cele mai bune voci, alături de care să meargă mai departe spre marele trofeu „Vocea României”. Sursa: realitatea.net

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani