Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Andreea Zaragiu de la „Exatlon” era să fie exmatriculată în clasa a VIII-a, după ce și-a bătut aproape toți colegii - FOTO

Andreea Zaragiu de la „Exatlon” era să fie exmatriculată în clasa a VIII-a, după ce și-a bătut aproape toți colegii - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Spaima colegilor, în școală și în liceu, spaima luptătorilor mai târziu, în sălile de antrenamente și în ring, Andreea Zaragiu e acum spaima celorlalți concurenți de la "Exatlon". Sportiva intrată în competiție pentru marele premiu pus în joc în reality-show-ul din Republica Dominicană, în echipa "Faimoșilor", ascunde un trecut neașteptat pentru o femeie care e extrem de atragătoare. S-a dovedit o adevărată campioană a bătăilor!

Andreea Mihaela Zaragiu are 32 ani si in spatele zambetului ei cald ascunde o fire de luptatoare ce a urcat de zeci de ori pe podiumul unor competitii "dureroase". Iar pumnii caliti in sute de confruntari si picioarele pline de muschi ii confirma aceasta calitate. In prezent una dintre cele mai eficiente si apreciate antenoare de fitness si de arte martiale, Andreea a decis ca "bataia e rupta din Rai" inca din adolescenta.

De la 12 ani mă aflu mai mult între băieți. „Viața mi-a dat ocazia să-i bat pe mulți dintre ei, că nu puțini au fluierat după mine, pe stradă. Fete? Doar în ring, altfel, mi se pare absurd să mă bat cu o fată. Nu prea am avut prietene, fetele sunt smiorcăite”, ne declara Andreea în 2006.

Pasiunea ei pentru împărțit pumni era să-i aducă necazuri, pentru că era să fie exmatriculată, în clasa a VIII-a, după ce i-a bătut pe aproape toți băieții din clasă! Din fericire, a scăpat basma curată, până la urmă, și și-a redirecționat energia către sportul de performanță. Atunci a luat calea sălilor de antrenamente și, după multă muncă, a ajuns să facă față aproape oricărui competitor din ring.

A devenit multiplă campionă națională la wushu, apoi, la doar 20 de ani, campioană europeană kempo! Până la 22 de ani, avea la activ 100 de meciuri dureroase, însă puține pierdute. Recunoaște că a ieșit de multe ori șifonată din ring, chiar dacă și-a învins adversarii. Prima zi de curs la universitate (Facultatea de Științe Juridice și administrative – n.r.) a fost cu adevărat de neuitat. M-am dus cu ochii fardați, pentru că eram vânătă la amândoi. Vă închipuiți ce au gândit colegii mei, cu ce impresie au rămas?', ne-a mărturisit sportiva crescută și școlită de Gabriel Oroviceanu, maestru al sportului românesc și membru fondator al Federației Române de Arte Marțiale.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani