Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Andreea Marin - vacanță de vis în Insula Capri

Andreea Marin - vacanță de vis în Insula Capri

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Andreea Marin s-a tot plimbat prin lume în ultima vreme cu diferite proiecte, însă a făcut o pauză de la viața ocupată și a decis să meargă în vacanță, ca să se relaxeze. Vedeta a ales un loc superb, destul de popular în ultima vreme, și anume insula Capri din Italia.

Cu toate că a călătorit considerabil, Andreea Marin a declarat într-o emisiune de la noi că insula Capri a impresionat-o cel mai tare și că și-a propus să meargă acolo în fiecare an. Însă nu s-ar muta din România, fiindcă își iubește țara natală.

„Mi-am propus să merg întreaga viaţă în Capri, în fiecare an, măcar câteva zile. E un loc cu o energie specială. Undeva pe vârful muntelui acolo sus mă aşteaptă mereu casa lui Axel Munthe. Cred că e o energie care mă atrage. Să nu mai vorbesc de culoare, de lumină, de mare, de munte (…) Am avut multe ocazii să plec din ţară şi nu, nu îmi doresc lucrul acesta, iubesc acest loc. Îmi place să vorbesc în limba mea. (…) Nu am avut probeme de sănătate. Am avut o mică problemă la un moment dat, dar să nu o exagerăm. Are omul dreptul să se mai ducă la un control. Inima mi-a dat nişte palpitaţii, dar nu a fost ceva grav. Există semne care îţi spun că uneori trebuie să laşi ritmul, să nu te stresezi atât de mult pentru lucruri care nu merită şi să ai echilibru în tot ceea ce faci”, a declarat vedeta.

Andreea a mai spus, în aceeași emisiune, că nu știe să înoate, dar asta nu o oprește din a vizita cele mai superbe locații cu plajă din lume: „Nu am înotat până la vârsta asta, nu am învăţat să înot. Dau din lăbuţe aşa, mă menţin la suprafaţă, dar pur şi simplu nu ştiu să înot. Nici nu evoluăm dacă avem impresia că le ştim pe toate. Până la 80 de ani dacă o să îmi fie dat să trăiesc am de învăţat, am de iubit, am de trăit şi am bucurii de îmbrăţişat”. Sursa: verdict.ro.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani