Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Andreea Marin: „Azi-noapte am chemat de două ori salvarea”

Andreea Marin: „Azi-noapte am chemat de două ori salvarea”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Andreea Marin nu a mai putut păstra discreția și a fost nevoită să dezvăluie că fetița ei este bolnavă. Anunțul a fost făcut pe pagina personală de Facebook.

Andreea Marin le-a mărturisit prietenilor virtuali că fetița ei, Violeta, are probleme de sănătate. Ea și-a spus durerea în comentariul unei fotografii postate chiar de ea, după ce fanii i-au cerut socoteală pentru că nu a mers la proteste. Vedete a spus că a dormit doar câteva ore în ultimele nopți și că prioritară este sănătatea fiicei ei.

„De ce nu ies în stradă? Pentru că am o altă prioritate, din păcate: fetița mea e bolnavă, mă are doar pe mine acasă, iar azi-noapte (n.red. vineri noapte) am chemat de două ori salvarea pentru ea. Amândouă am adormit doar în zori, după chin. Deci, pe scurt, din motive pe care nu trebuie să le justific măcar, dar dacă insistați iată că am făcut-o, am hotărât că locul meu nu e nici în fața televizorului, nici în stradă, pur și simplu, nu acum. După 20 de ani în care am făcut mult bine celor din jur fără o obligație, așa cum știu eu, nici nu ar trebui să vă îndoiți măcar de bunele mele intenții, ci doar să vă luați o rezervă, gândind că sigur există un motiv bun pentru care nu sunt acolo.

Și, în fond, fiecare își ia propriile decizii, putem crede în aceleași principii, dar ne putem exprima diferit. Eu nu vă întreb de ce nu faceți ca mine, nici nu mă cred vreun erou când fac ceva bun. Vă sfătuiesc să faceți la fel sau să părăsiți această pagină, cu siguranță există altele care merită mai mult înțelepciunea dvs. După doar două ore de somn în ultimele zile, vă rog să luați în calcul faptul că nu vă mai pot oferi răbdarea mea. Dar am fost educată să nu mă grăbesc să judec, până nu știu sigur toate detaliile din spatele aparenței cuiva”, a scris Andreea Marin, comentariul primind zeci de aprecieri… sursa: yve.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani