Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Andreea Mantea și Cristi Mitrea, împreună de Sărbători. Micuțul David este cel mai fericit

Andreea Mantea și Cristi Mitrea, împreună de Sărbători. Micuțul David este cel mai fericit

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Andreea Mantea și Cristi Mitrea au îngropat securea războiului și și-au dat seama că cel mai important este băiețelul lor, David. Prezentatoarea TV de la Kanal D a venit în țară, unde va petrece Sărbătorile alături de familie.

Micuțul David este cel mai fericit să fie acasă alături de cei doi părinți. Andreea Mantea și Cristi Mitrea sunt împreună de Sărbători și petrec ca o adevărată familie. Deși fiecare a luat-o pe drumul său, cei doi încearcă să fie niște părinți de nota zece pentru fiul lor.

„Yeeeeeyyyy! Am reusit. Am facut bradul! Acasa!”, a scris Andreea Mantea pe una dintre rețelele de socializare. Vedeta a postat și o fotografie în care apare alături de David și Cristi Mitrea.

Andreea Mantea și-a scos tatuajul pe care îl avea la fel cu Cristi Mitrea
Andreea Mantea a trăit o poveste de dragoste tumultuoasă alături de Cristi Mitrea, bărbatul căruia i-a dăruit un fiu și, deși cei doi s-au despărțit înainte de nașterea copilului, părea că socotelile dintre ei nu erau complet încheiate. Bruneta a făcut recent un gest care nu lasă loc de îndoială – a început procedura de ștergera a tatuajului, unicul, de altfel, pe care și l-a făcut împreună cu fostul ei iubit, după emisiunea „Burlăcița”, la care au participat amândoi și unde s-a înfiripat povestea lor de dragoste. Pe scurt, și l-a scos pe Cristi Mitrea și din suflet, și de sub piele și a documentat momentul pe vlog!


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani