Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Andreea Esca și soțul ei recunosc că „rup cluburile”. „Suntem niște personaje pe cale de dispariție”

Andreea Esca și soțul ei recunosc că „rup cluburile”. „Suntem niște personaje pe cale de dispariție”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Pe Andreea Esca o știe toată România, multă lume catalogând-o drept femeia sobră de la pupitrul știrilor. Prezentatoarea TV este mult mai mult decât imaginea afișată pe micul ecran. Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram sunt clienți fideli ai cluburilor, fiind mari amatori de distracție.

În ciuda faptului că nu mai sunt la prima tinerețe, Andreea Esca și soțul ei continuă să se poarte ca doi adolescenți. Cei doi soți obișnuiesc să iasă destul de des în cluburile din București și știu să se distreze împreună. În timp ce alte mame fug de agitația din club, Esca se amestecă ușor cu tinerii de vârsta fiicei sale, Alexia. Știrista și soțul ei nu așteaptă prea mult timp până să iasă să se distreze. Ultima petrecere la care i-am întâlnit pe cei doi soți a fost cea de marți seară organizată de revista Glamour, într-un club din zona Floreasca. Chiar dacă nu au putut sta prea mult, ținând cont că petrecerea a avut loc în cursul săptămânii, iar Andreea Esca avea de lucru a doua zi, știrista și omul de afaceri s-au acomodat imediat cu atmosfera și aglomerația și au încercat să profite de timpul petrecut împreună. „De foarte puțină vreme n-am mai fost într-un club. Noi mergem destul de des în cluburi. Noi dansăm. Suntem așa niște personaje pe cale de dispariție înțeleg, îmi pare rău, dar mie îmi place foarte mult să dansez”, a declarat Andreea Esca pentru Libertatea.

Andreea Esca și soțul ei își iau și fiica în club

Prezentatoarea TV este o persoană cool din toate punctele de vedere. Nu numai că la cei 44 de ani se distrează cot la cot cu tinerii, Andreea Esca o ia și pe fiica ei în cluburi. La cei 16 ani, Alexia Eram are parte de anumite libertăți, pe care are alți adolescenți de vârsta ei nici nu le visează. Esca i-a oferit fiicei sale un tratament de adult și nu de puține ori, adolescenta și-a însoțit părinții în club. Sursa: libertatea.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani