Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Andreea Banică si Paula Seling, în varianta romanească a trupei ABBA la Eurovision

Andreea Banică si Paula Seling, în varianta romanească a trupei ABBA la Eurovision

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Varianta românească a celebrei trupe ABBA prezintă anul acesta selecţia naţională Eurovision. Interpreţii Paula Seling, Andreea Bănică şi Ovi, împreună cu actorul Marius Rizea vor fi Anni Frid, Agnetha, Björn şi Benny, cei patru membri ABBA, pentru a prezenta spectacolele din 23 şi 24 februarie (semifinalele), precum şi finala din 9 martie a concursului Eurovision.

„Finala europeană a concursului Eurovision are loc în Suedia anul acesta, iar noi ne-am gândit să aducem o bucată de Suedia la noi acasă. Şi cine reprezintă mai bine ţara organizatoare a concursului decât ABBA, trupă care a câştigat, de altfel şi Eurovisionul... Ne dorim să facem din selecţia naţională un spectacol cât mai apropiat de atmosfera şi calitatea celor suedeze. Este modul nostru de a vă pregăti pentru finala de la Malmö din luna mai, unde, cu siguranţă, va fi un show cu adevărat uluitor”, declară Dan Manoliu, manager de proiect al competiţiei.

Numărul total al pieselor înscrise în acest an pentru selecţia naţională Eurovision 2013 a ajuns la 148. Până duminică, 3 februarie, 135 de piese au fost înscrise în cursa pentru desemnarea reprezentantului României la concursul Eurovision 2013, celelalte 13 piese fiind expediate prin poştă la sediul TVR şi având data de expediere inclusiv ziua de 3 februarie.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani