Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Andreea Bălan a dat vestea-șoc: „Nu mai pot …”

Andreea Bălan a dat vestea-șoc: „Nu mai pot …”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Andreea Bălan a reușit să scape cu viață, după ce a întâmpinat complicații severe la cea de-a doua naștere, prin cezariană. Vedeta a suferii trei operații la interval scurt de timp, însă acum este bine, se bucură de familia ei, deși mai acuză dureri. Prezentă în emisiunea lui Dan Capatos, artista a dat vestea-șoc, că nu mai poate avea copii.

„Copii nu cred că nu mai pot avea”, a declarat ea cu una oarecare regret. Dintotdeauna și-a dorit o familie mare, frumoasă, alături de care să călătorească și să se bucure de viață. George Burcea a intervenit și el: „Da, indiferent de ce erau, băieți sau fete, noi ne doream doi copii. E suficient, mulțumim că sunt sănătoși. Noi să fim sănătoși…”.

Andreea Bălan preconizează că se va întoarce pe scenă peste vreo patru, când își va relua activitatea artistică. Deși ea poate cânta acum, nu poate să danseaze, iar cum toată lumea știe, mișcarea face parte din programul artistic pe care îl realizează Andreea Bălan. „Acum nu pot să fac nimic, stau în casă și mă odihnesc. Pot să cânt, nu mi-am pierdut vocea și mâine dacă aș avea concert aș putea să cânt. Am mai multe restricții decât la o operație de cezariană normală. Nu pot să fac toate acele acrobații alături de Petrișor. O să aștept vreo patru luni ca să cânt. Încep în iunie concertele”, a povestit Andreea Bălan, la Xtra Night Show.

În urmă cu câteva săptămâni, în timpul operației de cezariană, Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator. Situația a fost însă gestionată cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România.

„Am avut embolie amniotică. Lichidul amniotic din placentă intră în sânge. Se poate întâmpla și din senin, nu numai prin naștere. Chiar doctorița mi-a spus că au existat cazuri să moară și copilul. La mine norocul a fost că a ieșit fetița și abia pe urmă a venit lichidul. A fost o minune, pentru că mai întâi a ieșit ea. Dacă nu interveneau pentru mine puteam să mor. M-au intubat timp de două zile. Vreau să le mulțumesc medicilor de la Sanador pentru că au făcut o comisie. Ca să ia o decizie atât de majoră trebuia să vină și directorul spitalului, domnul Herghelegiu. În 10 minute s-au strâns pentru că era o decizie de viață și de moarte și uite că au luat decizia potrivită.

George era complet panicat, pentru că a urmărit toată nașterea. A ieșit asistenta, i-a arătat copilul, i-a spus. L-au luat de acolo, el și-a dat seama că e ceva în neregulă. A durat câteva ore, la un moment dat au venit trei doctori și i-au explicat că situația e gravă. A stat cu frică până azi-dimineață. Mie mi s-a spus că am și pupat-o pe Clara, dar nu-mi aduc aminte nici asta. N-am mai ținut minte nimic, m-am trezit abia aseară și am vorbit cu doctorii, dar nu-mi aduc aminte absolut nimic. A fost probabil anestezia atât de puternică. Sursa: cancan.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani