Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Anda Adam „Dacă mă vedeți cu burtă, înseamnă că am mâncat prost, nu că sunt însărcinată”

Anda Adam „Dacă mă vedeți cu burtă, înseamnă că am mâncat prost, nu că sunt însărcinată”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Dacă în primăvara anului trecut Anda Adam mărturisea că, în 2020, are în plan un frățior sau o surioară pentru Evelin, fiica ei în vârstă de 4 ani, între timp s-a răzgândit. Artista exclude o nouă sarcină în acest an.

Deși ne așteptam să ne dea marea veste că va deveni din nou mamă, Anda Adam și-a schimbat prioritățile. „Nu, pot să vă spun sută la sută că nu e în plan anul acesta, pentru că am o listă de vreo 20 de lucruri prioritare și ar fi practic imposibil să mă apuc de făcut copii. Nu, dacă o să mă vedeți cu burtă, înseamnă că am mâncat prost, nu înseamnă că am burtă pentru că sunt însărcinată, exclus”, a declarat Anda Adam, pentru Libertatea. Preocupată de carieră, artista are deja agenda făcută pentru lunile următoare. „Am niște priorități: voi fi imaginea unui produs alimentar cu foarte multe proteine, voi lansa o piesă în limba engleză peste o săptămână, după care un tur de emisiuni de promovare pentru piesa pe care o lansăm și am multe cântări afară”, a adăugat ea.

Și-a operat nasul după 8 ani de chin
Recent, artista a trecut printr-o intervenție chirurgicală, rezolvându-și astfel o problemă de sănătate. „Acesta este noul nas, arată super! Vă recomand, dacă aveți o problemă de sănătate, să apelați la chestia asta. Pentru că eu cred că nu trebuie să stăm cu lucruri care nu ne plac, plus că aveam o deviație de sept pe partea dreaptă, foarte rea, care îmi dădea bătăi de cap și 8 ani m-am chinuit să mă decid să îmi fac această operație la nas”, ne-a povestit Anda, marți seară, la avanpremiera filmului „Păsări de pradă și Fantastica Harley Quinn”.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani