Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Amna, sacrificii de dragul copilului. Face eforturi ca băiețelul ei să nu simtă lipsa tatălui

Amna, sacrificii de dragul copilului. Face eforturi ca băiețelul ei să nu simtă lipsa tatălui

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Separată de un an de Cristi, bărbatul cu care are un copil, Amna a decis recent să recunoască divorțul, încercând în tot acest timp să-l protejeze pe fiul ei, David. Cântăreața face tot posibilul ca micuțul să nu resimtă despărțirea părinților.

Amna încearcă să treacă peste această perioadă nefericită din viață concentrându-se pe creșterea fiului ei, dar și pe cariera artistică. Practic, muzica e refugiul său în momentele mai grele, așa că toată vara a cântat, iar puținul timp liber l-a dedicat copilului.

„Nu am avut timp de prea multe vara asta, am muncit foarte mult. Am mai fugit câteva zile la mare, între evenimente. De două ori am fost pe Litoral și de două ori la munte. Cu copilul, evident. Pentru el a fost vacanță, pentru mine a fost… Am fost o bonă excelentă, ce să mai!”, ne-a mărturisit cântăreața.

Amna face eforturi ca fiul ei să nu fie afectat de divorțul părinților. E mereu alături de el, dar încearcă, în același timp, să-l educe în spiritul independenței. „El vrea să doarmă cu mine, vrea să stea cu mine. Eu încerc să-i explic că e bine să avem și prieteni diferiți, nu să umblăm numai unul cu celălalt, dar seara stăm împreună și dormim împreună, pentru că nu petrecem timp suficient pe timpul zilei și eu cred că e foarte sănătos pentru copil să stai cu el”, ne-a spus ea.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani