Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Alina Pană de la Exatlon vrea să se angajeze, de urgență! Frumoasa „Rzăboinică” și-a făcut deja planurile

Alina Pană de la Exatlon vrea să se angajeze, de urgență! Frumoasa „Rzăboinică” și-a făcut deja planurile

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Alina Pana de la Exatlon este, cu siguranta, una dintre “Razboinicele” care au impresionat de-a lungul lunilor petrecute in concurs. Acum insa, intoarsa in Romania, blondina a luat o decizie extrem de importanta pentru viitorul ei.

Mai exact, Alina Pana vrea sa se angajeze cat mai repede, ea depasind deja perioada de readaptare de care au avut nevoie toti concurentii Exatlon dupa atatea luni petrecute in Republica Dominicana.

„Vreau sa ma angajez cat mai repede. Am si vorbit deja, am trimis niste CV-uri, la niste companii de telefonie mobila. Mi-au spus niste prietene de-ale mele cam care sunt salariile si m-ar multumi”, ne-a spus, in exclusivitate, Alina Pana.

Motivul insa pentru care Alina isi doreste sa se angajeze este unul cat se poate de serios. “Vreau, recunosc, un salariu maricel, dar doar pentru ca doresc sa imi fac un credit de “Prima casa” cat mai repede. Vreau sa imi iau un apartament in Bucuresti. Cred ca aici este viitorul meu, asa ca, asa cum e si normal, voi locui aici”, ne-a spus fosta concurenta de la Exatlon Romania.

Surpriza vine insa ca Alina Pana nici nu se mai gandeste sa lucreze ca antrenor personal, meseria pe care a avut-o pana de curand. „Nu mai vreau sa fiu antrenor de fitness. Adica, am lucrat atatia ani in sali de sport, incat deja pot spune ca acolo imi era casa. Nu mai vreau in domeniul asta, stateam uneori si 17 ore la sala de sport, vreau ceva mai linistit. Asa ca, daca reusesc sa ma angajez in conditiile pe care mi le doresc, imi voi lua apartament aici cat de curand se va putea”, ne-a explicat frumoasa “Razboinica”. Sursa: wowbiz.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani