Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Adevărul despre Celentano, beţivul satului din „Las Fierbinţi”

Adevărul despre Celentano, beţivul satului din „Las Fierbinţi”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Actorul Adrian Văncică, turmentatul din „Las Fierbinţi”, spune că are în comun cu personajul lui doar numărul de la pantof.

„Las Fierbinţi” (PRO TV), cel mai vizionat serial românesc, n-ar fi atât de spumos fără carismaticul Celentano, interpretat de actorul Adrian Văncică (38 de ani). Culmea, dacă în serial e beţivul satului, frate de cruce cu paharul şi prieten bun cu sticla, în viaţa reală Adrian nu pune gura pe alcool. Practic, nu are nimic în comun cu turmentatul zidar Celentano.

- reporterul Click!: Eşti un personaj care a făcut istorie în „Las Fierbinţi”! Cum s-a născut Celentano?
Adrian Văncică: Tot meritul este al lui Mimi Brănescu (n.r. – scenaristul serialului). În episodul pilot, personajul nu exista. Rolul beţivului era jucat de Mihai Mărgineanu. În momentul în care Mimi Brănescu a intrat în acest proiect, şi-a dat seama că personajul unui beţiv este complex şi ar trebui interpretat de un actor (chiar şi pentru un actor este greu de jucat un beţiv). E foarte complicat. Astfel, Mimi Brănescu l-a născut, eu l-am purtat prin viaţă (râde).

- Semeni cu Celentano în vreo privinţă?
Celentano n-are copii, eu am. Celentano bea, eu nu beau. Celentano lipsteşte nopţile de acasă, eu nu. Singura asemănare este numărul de la pantofi.

- Ce plăceri vinovate are Adrian Văncică?
Să dorm după-amiaza.

- Unde te mai vede lumea în afară de “Las Fierbinţi”?
Tocmai am terminat filmările la lungmetrajul lui Nae Caramfil, intitulat “6,9 pe scara Richter”, care va apărea anul viitor. Am filmat şi „Ultima zi”, în regia lui Gabriel Achim, proiect ce va fi lansat tot în 2016. Am lucrat şi cu Cristian Mungiu, şi cu Cătălin Saizescu. Pe lângă film, am început şi un turneu de stand-up comedy, cu Mihai Bobonete, Costi Diţă şi Mihai Rait. Tragem tare pentru spectacolele de la Sala Palatului, de pe 17 şi 18 decembrie.

- Te opresc oamenii pe stradă să te întrebe despre Celentano?
În ultima vreme, oamenii au început să mă strige pe numele meu, Adrian Văncică. Este o surpriză foarte plăcută. Am mai observat o chestie: unii oameni respectă munca mea, dar nu ştiu cum mă cheamă şi mi se adresează cu domnule Celentano. Mă amuză acest lucru. Mă opresc, mă felicită, facem o poză şi cam atât.

- La ce seriale te uiţi?
Mă uit la seriale româneşti, cam la tot ce apare. Spre exemplu, „Umbre” mi-a plăcut foarte mult. Am mai văzut „Breaking Bad” şi „The Office”.

- Te pricepi la gătit? Ce îţi place să mănânci?
Mă pricep aşa cum se pricepe orice fost student care a stat în cămin şi şi-a făcut mai mult decât o omletă. Sunt un tip pofticios şi gurmand. Îmi plac şi chestiile sofisticate, cum ar fi reţetele franţuzeşti, unde primeşti o farfurie de 3 metri cu o singură linguriţă de mâncare. Dar îmi plac şi jumările, mâncărurile cu sos mult şi cu o amestecătură de legume.

„Las Fierbinți” se difuzează la PRO TV din 1 martie 2012. Fiecare episod a fost lider de audiență, peste 2 milioane de români fiind în fiecare joi, de la 20.30, în fața televizorului. Din distribuție mai fac parte Gheorghe Ifrim, Costi Diță, Mihai Bobonete, Mihai Mărgineanu etc. Sursa: click.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani