Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Adelina Pestrițu din nou gravidă? Cum au dat-o de gol prietenii brunetei!

Adelina Pestrițu din nou gravidă? Cum au dat-o de gol prietenii brunetei!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden
Adelina Pestrițu surprinde cu fiecare apariție a ei! Acesta este si secretul succesului incredibil de care se bucură vedeta în mediul online și nu numai.
Adelina Pestritu surprinde cu fiecare apariție a ei! Acesta este si secretul succesului incredibil de care se bucură vedeta în mediul online și nu numai. Și dacă statutul de influencer – termen nou apărut pe piață, ar putea avea în România o ilustrație adecvată, atunci fotografia Adelinei ar fi una potrivită.
Vedeta reușește să influențeze prin atitudine, acțiuni și look sute de mii de fani. Iar numărul uriaș de urmăritori pe care îi are pe rețelele de socializare o demonstrează.
Adelina Pestrițu din nou gravidă? Bruneta își caută un apartament mai mare, într-un complex rezidențial nou
Ei bine, WOWbiz.ro a reușit să afle o informație bombă despre Adelina Pestrițu, pe care bruneta niciodată nu ar pune-o pe Instagram înainte de „momentul oportun”. Surse din anturajul cuplului Adelina Pestrițu – Virgil Șteblea ne-au informat că cei doi își caută, în mare secret un apartament mai spațios, de preferat într-un complex rezidențial nou. Ei intenționează să găsească o locuință mai mare în care să se mute cât mai curând, pe motiv că actuala casă în care soții locuiesc alături de Zenaida Maria, fetița de un anișor a cuplului, ar fi... neîncăpătoare.

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani