Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Vizită cu doi miniștri la noul Spital de Boli Paliative de la Botoșani

Vizită cu doi miniștri la noul Spital de Boli Paliative de la Botoșani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Vicepremierul Daniel Suciu care are și portofoliul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, însoțit de ministrul muncii, Marius Budăi dar și de liderii PSD de la Botoșani, în frunte cu președintele Doina Federovici dar și parlamentarii Tamara Ciofu, Costel Lupașcu, Răzvan Rotaru și Lucian Trufin, au vizitat șantierul noului Spital de Boli Paliative din municipiul reședință de județ.

De la această vizită nu au lipsit Dan Șlincu, Costică Macaleți, Dorin Birta, viceprimarii Cosmin Andrei și Marian Murariu, consilierul local Mihai Tincu sau subsecretarul de stat Angel Gheorghiu, iar lista poate continua.

Gabriela Varzari, directorul Spitalului de Recuperare i-a mulțumit ministrului Suciu pentru vizită și a arătat că astfel are ocazia să viziteze șantierul și să vadă stadiul lucrărilor de la spital.

Daniel Suciu a avut câteva mesaje de transmis după vizita efectuată pe șantierul unde se construiește Spitalul de Boli Paliative.

Vicepremierul a declarat că ministerul pe care îl conduce nu se va lăsa intimidat de unii constructori. „Ministerul Dezvoltării Regionale nu este nici șantajat nici amenințat. Nu este factură care să ajungă în CNI și să nu fie plătită în termen mai mare de 20 de zile. Nu avem nicio vină că o lucrare evaluată la 19 milioane de lei este adjudecată cu 15,5 milioane de către o firmă care din câte știu eu are mai multe lucrări în municipiul Botoșani și are mai multe practici de a sublicita sau licita cu un preț mai mic și după aceea să ceară”.

Până la acest moment, gradul de realizare al lucrărilor este de 42% fiind efectuată în principal partea de structură și urmând a se realiza intervențiile ce țin de interior. Termenul de finalizare este februarie 2020. Valoarea totală a acestei investiții este de peste 15 milioane de lei.

Banii au fost asigurați de Compania Națională de Investiții (CNI) din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și conform constructorului, plățile sunt efectuate la zi.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani