Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Victor Mihalachi prezent la inaugurarea caselor din Dumbrava Roșie - Dorohoi - VIDEO - FOTO

Victor Mihalachi prezent la inaugurarea caselor din Dumbrava Roșie - Dorohoi - VIDEO - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Victor Mihalachi, patronul celei mai mari firme de construcţii din judeţ, a fost prezent astăzi la inaugurarea caselor din Dumbrava Roșie. Acesta a participat la slujba religioasă alături de primarul Dorin Alexandrescu, președintele Consiliului Județea Constantin Tâbuleac și reprezentanții primăriei, poliției, pompierilor și jandarmeriei.

După slujbă, omul de afaceri Victor Mihalachi, a mers împreună cu primarul și a înmânat cheile noilor proprietari. Acesta a fost mulțumit de rezultatul lucrărilor și a vizitat câteva case pentru a le inaugura.

Victor Mihalachi a spus că nu a stat pe gânduri și imediat ce a aflat de nenorocirea abătută peste dorohoieni, a sărit în ajutorul autorităților locale la inundațiile din  vara anului trecut. Astăzi, după apreape un an și jumătate de la inundații și după terminarea caselor construite de Victor Construct, Victor Mihalachi, a stat de vorbă cu fiecare proprietar în parte și i-a încurajat pentru a avea puterea să o ia de la capăt fiecare și să se bucure de acest moment în care își primesc noile locuințe.

Omul de afaceri, Victor Mihalachi, s-a arătat mulțumit de lucrările finalizate în cartierul Dumbrava Roșie și a spus că de fiecare dată când i se va cere ajutorul, în limita posibilului, acesta va fi mereu alături de dorohoieni.

Galerie FOTO, Click AICI!

Sursa: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani