Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Vezi cui i-a înmânat mistrul Gabriel Oprea, insigna onorifică „Jandarmul de onoare al anului” la Botoșani

Vezi cui i-a înmânat mistrul Gabriel Oprea, insigna onorifică „Jandarmul de onoare al anului” la Botoșani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Joi, 02 aprilie a.c., la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, au avut loc manifestările festive dedicate sărbătoririi a 165 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române.

Cu această ocazie, plutonierului adjutant Cristian Crăciun din Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani i-a fost înmânată de către domnul Gabriel Oprea - viceprim-ministru pentru securitate națională, ministrul Afacerilor Interne, Insigna onorifică „Jandarmul de onoare al anului”, pentru implicarea activă și eficientă în executarea misiunilor specifice.

În anul 2014, subofițerul a constatat peste 70 de infracțiuni cu autori identificați, a aplicat 230 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 50000 de lei și a confiscat țigări de contrabandă în valoare de aproximativ 9000 de lei.

După terminarea stagiului militar în vara anului 1998, la Centrul de Instrucție Jandarmi Fălticeni, Cristian Crăciun a susținut examen și în toamna aceluiași an a fost încadrat ca militar angajat pe bază de contract.

În anul 2006 a trecut în corpul subofițerilor cu gradul de plutonier, iar datorită rezultatelor foarte bune obținute constant în misiunile executate, a fost avansat de două ori înaintea expirării stagiului minim în grad, în anii 2009 și 2013. Exemplu de profesionalism și conduită, a fost apreciat în întreaga activitate doar cu calificativul „Foarte Bun”. În anul 2012 a fost decorat prin decret prezidențial cu Medalia Națională „Serviciul Credincios clasa a III - a, cu însemn pentru militari, pe timp de pace”.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani