Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Veste bună pentru pensionari de la Casa Naţională de Pensii și de la Poşta Română

Veste bună pentru pensionari de la Casa Naţională de Pensii și de la Poşta Română

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Având în vedere apropiatele Sărbători Pascale şi din dorinţa de a veni în sprijinul beneficiarilor de pensii, Casa Naţională de Pensii Publice şi C.N. Poşta Română S.A. și-au manifestat disponibilitatea de a devansa plata pensiilor cu două zile.

Astfel, în luna aprilie, plata pensiilor la domiciliul pensionarilor se va realiza în perioada 12 – 26 aprilie, iar în cazul pensionarilor avizaţi la domiciliu (persoane care nu au fost găsite acasă) plata se face până la data de 27 aprilie, la ghișeele poştale.

Pentru a asigura realizarea acestei măsuri, conducerea CNPP a întreprins toate diligenţele în vederea întocmirii documentelor de plată şi transmiterii acestora către oficiile poştale în vederea achitării drepturilor de pensie conform noului calendar.

În atenţia pensionarilor Casei Judeţene de Pensii Botoşani care îşi încasează pensia prin cont bancar:
Marţi 11 aprilie 2017 se vor opera transferurile prin intermediul Trezoreriei Botoşani, astfel că, miercuri 12 APRILIE, în cursul după-amiezii vor fi alimentate conturile de către bănci. Convenţiile încheiate între C.N.P.P. şi băncile comerciale prevăd alimentarea conturilor pe data de 14 ale lunii. În fiecare lună, în funcţie de calendar, încercăm să devansăm acest termen.

Folosim această ocazie pentru a transmite Sarbători fericite tuturor beneficiarilor serviciilor asigurate de Casa Naţională de Pensii Publice.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani