Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Troiță sfințită în curtea Detașamentului de Pompieri Dorohoi - FOTO

Troiță sfințită în curtea Detașamentului de Pompieri Dorohoi - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Pompierii dorohoieni au organizat marți, 7 ianuarie 2020, în jurul orei 13:00, un eveniment important și de suflet. Este vorba de sfințirea unei troițe, ridicate în curtea Detașamentului de Pompieri Dorohoi, pentru sănătatea și protejarea pompierilor militari.

La acest eveniment au participat aproape toți pompierii militari din cadrul detașamentului, lt. col. Sorin Barbacariu, comandantul instituției, col. Cristian Amarandei șeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, primarul Dorin Alexandrescu, prefectul Valentin Alexandru Colbu, subprefectul Dan Nechifor și vicepreședintele Consiliului Judeţean Dorin Birta.

Evenimentul a constat într-o slujbă religioasă oficiată de preoții Constantin Muha și Ionuț Apetrei, intonarea câtorva cântece religioase și patriotice de Corul George Enescu și servirea unei mese calde.

Întreaga construcție a troiței a fost executată de pompierii militari și suportată financiar de lt. col. Sorin Barbacariu, comandantul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi.

Sursa: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani