Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Tragedie! Un tânăr de 27 de ani a plecat la scăldat și nu s-a mai întors!

Tragedie! Un tânăr de 27 de ani a plecat la scăldat și nu s-a mai întors!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Un băiat de 27 de ani din comuna Hilișeu-Horia, care a mers la scăldat, a murit înecat duminică la prânz.

Pompierii militari ai Garzii de Interventie Siret au intervenit, duminica, in jurul orei 14.00, cu o autospeciala, doua barci pneumatice si un echipaj SMURD, in urma unui apel venit pe numarul unic de urgenta 112, care anunta ca un tanar de 27 de ani, din satul Hilisau-Crisan, comuna Hilișeu-Horia, judetul Botosani, s-a inecat in timp ce se scalda in raul Siret, in zona unei balastiere de pe raza satului Rogojesti, comuna Mihaileni, judetul Botosani (zona care face parte din raionul de competenta al subunitatii de pompieri militari din Siret).

La sosirea echipajelor, s-au preluat informatii de la persoanele aflate la fata locului, care au indicat zona unde a fost vazuta ultima oara victima, si s-au inceput cautarile, potrivit Informatiata.ro.

Deoarece apa era limpede si vizibilitatea buna, trupul tanarului a fost recuperat, in aproximativ trei minute de la lansarea barcilor la apa, si adus la mal. Echipajele SMURD si SAJ au inceput manevrele de resuscitare, insa, din pacate, acestea au ramas fara raspuns, si dupa aproximativ 45 de minute, a fost declarat decesul tanarului.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani