Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Tragedie! Adolescent de 17 ani dispărut în apele Siretului, găsit într-o groapă de excavare!

Tragedie! Adolescent de 17 ani dispărut în apele Siretului, găsit într-o groapă de excavare!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Cumplită tragedie la Tudora: o familie plecată să se răcorească pe malul Siretului şi-a pierdut un copil, înecat în râu.

Încercând să mai domolească stresul cauzat de temperaturile ridicate, o familie din Tudora a mers la Siret, să se scalde. Un adolescent de 17 ani a intrat în apă şi după ce a ieşit o dată, nu a mai apărut la suprafaţă.

„Mama tânărului a sunat la 112 şi a reclamat dispariţia băiatului. Imediat spre locul indicat au pornit colegii cu barca urmând ca în scurt timp să ajungă acolo şi scafandrii. Am apelat la ajutorul colegilor de la Suceava pentru că avem nevoie de o echipă de trei scafandri, or noi avem doar doi. Cred că s-a întâmplat în zona fostei balastiere, de unde s-a excavat balast, pentru că altfel Siretul nu e adânc", spune col. Cristian Amarandei, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Trupul băiatului a fost găsit de pompieri chiar în locul unde se scufundase ultima oară şi fusese văzut de părinţii. Sub apa tulbure, o groapă de mari dimensiuni din care se excavase balast a devenit capcană pentru adolescentul care se scălda.

„Nici nu au mai ajuns scafandrii, trupul a fost găsit de pompierii de pe barcă", spune col. Cristian Amarandei, şeful ISU.

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani