Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Tragedia de la București pune pe jar autoritățile! Proprietarii de localuri și cluburi din Botoșani atenționați de ISU

Tragedia de la București pune pe jar autoritățile! Proprietarii de localuri și cluburi din Botoșani atenționați de ISU

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Tragedia petrecută în noaptea de vineri spre sâmbătă în București, unde 27 de persoane au murit, și peste 150 au fost rănite, ca urmare a izbucnirii unui incendiu într-un club, a dus la dispunerea unor măsuri și în teritoriu.

Încă de la primele ore ale dimineții, șeful Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (ISU) Botoșani, col. Radu Anton, a dispus ca personalul din cadrul instituției, de la prevenirea incendiilor, să meargă în PUB-urile, cluburile, restaurantele și unitățile de alimentație publică din județ care organizează petreceri pentru a vedea dacă sunt respectate normele de de protecție și prevenire a incendiilor.

Dat fiind că în acest weekend au fost anunțate mai multe petreceri de Halloween, ISU vine cu o serie de atenționări. „Cadrele de la prevenirea incendiilor vor merge în aceste localuri și vor fi atenționați toți proprietarii unor astfel de unități să nu folosească artificii sau materiale pirotehnice în spații închise", ne-a declarat col. Radu Anton, șeful ISU Botoșani.

De altfel, în timpul ședinței de Guvern de sâmbătă premierul Victor Ponta a cerut oficialilor MAI ca de săptămâna viitoare să fie demarate controale în toate cluburile din țară pentru a vedea dacă acestă respectă tooate normele pentru a funcționa.

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani