Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Sucevenii au ajuns la mâna noastră! Cine are nevoie urgentă joi de pașaport trebuie să vină la Botoșani

Sucevenii au ajuns la mâna noastră! Cine are nevoie urgentă joi de pașaport trebuie să vină la Botoșani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Sucevenii care au nevoie urgent, joi, de un pașaport simplu temporar trebuie să se adreseze pentru asta Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple al judeţului Botoşani.

Biroul de presă al Instituției Prefectului județului Suceava a informat, luni, printr-un comunicat de presă, că din motive tehnice Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Suceava nu are joi activitate cu publicul pentru preluare imagini și documente în vederea eliberării pașapoartelor simple electronice și a celor temporare.

Prefectura recomandă celor care au o situaţie de urgenţă, care nu suportă amânare, respectiv pentru obţinerea paşaportului simplu temporar, să apeleze la serviciul de specialitate din județul vecin. „E.ON Moldova ne-a informat că joi, 28 mai a.c., în municipiul Suceava, pe strada Petru Rareş nr.70, unde se află sediul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple se va sista alimentarea cu energie electrică în intervalul orar 8:00 – 18:30, pentru efectuarea unor lucrări de mentenanţă. În situaţia finalizării lucrărilor de către E.ON Moldova anterior orelor 16:30, activitatea Serviciului de Paşapoarte va fi reluată. În caz contrar, activitatea se reia vineri, 29 mai a.c., orele 08:30”, se mai arată în comunicat. Sursa: monitoruldesuceava.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani