Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Șofer rănit după ce a ratat o curbă și s-a răsturnat cu mașina, pe DN 29D, la Drislea

Șofer rănit după ce a ratat o curbă și s-a răsturnat cu mașina, pe DN 29D, la Drislea

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Joi 16 ianuarie, un bărbat de 47 de ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea o autoutilitară pe drumul naţional DN 29D, în afara localităţii Drislea, într-o curbă la dreapta, în condiţii de ceaţă densă, pierde controlul asupra direcţiei de mers şi se răstoarnă în afara părţii carosabile.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto care a fost transportat la o unitate spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Având în vedere condiţiile meteo din ultimele zile, respectiv ceaţă densă şi polei, pentru a nu fi implicaţi în producerea de accidente rutiere, facem câteva recomandări conducătorilor auto:
-Folosiţi luminile de ceaţă, precum şi sistemele de iluminare-semnalizare şi de climatizare-dezaburiere, pentru a vedea şi a fi observaţi în trafic;
-Circulaţi cu viteză redusă, adaptată permanent condiţiilor de drum, iar manevrele să fie efectuate doar după o asigurare temeinică;
-Păstraţi în mers o distanţă suficient de mare între autovehicule, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă;
-Manifestaţi permanent o conduită preventivă la volan.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani