Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Senatorul Doina Federovici prezentă astăzi la un eveniment dulce

Senatorul Doina Federovici prezentă astăzi la un eveniment dulce

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Casa Dulce a deschis astăzi, 26 aprilie cea de-a patra ediţie a Târgului pentru nunţi şi alte evenimente speciale şi care se va desfăşura până în 28 aprilie. La acest eveniment a fost invitat si senatorul PSD, Doina Federovici care a ţinut un scurt discurs de apreciere atât pentru munca managerială depusă de omul de afaceri Florian Moruzi cât şi pentru echipa sa care l-a ajutat să obţină succesul de care se bucură din plin la momentul actual.

Senatorul social democrat a admirat şi numeroasele produse expuse privirilor de către organizatori de la torturile de diferite culori, forme sau texturi până la prăjiturelele de casă sau păscuţele care îmbiau la degustare. „Am dat curs acestei invitaţii pentru că am considerat că este o invitaţie dulce la un eveniment dulce, un eveniment care iată devine o tradiţie pentru oraşul nostru. Nu pot decât să felicit echipa managerială a acestei societăţi, să felicit bineînţeles şi echipa de marketing care îşi face job-ul aşa cum se cuvine pe o piaţă care este în creştere, pe o piaţă care devine de la o zii la alta concurenţială”, a declarat senatorul PSD, Doina Federovici.

Doina Federovici şi-a exprimat susţinerea din calitatea de politician pentru mediul de afaceri prin măsuri legislative care să ajute la prosperitatea afacerilor de pe plan local. „Îi doresc d-lui Florian Moruzi care această frumoasă afacere, să fie cât mai înfloritoare, să aveţi realizări pe măsură, să aveţi clienţi mulţumiţi iar noi prin prisma spectrului politic să venim în întâmpinarea dv. cu acele măsuri pe care dv. într-adevăr le aşteptaţi”, a mai spus senatorul botoşănean.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani