Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Primarul, prefectul şi consilierii din Botoşani nu mai au voie să vină cu jeep-ul la muncă. Care este motivul

Primarul, prefectul şi consilierii din Botoşani nu mai au voie să vină cu jeep-ul la muncă. Care este motivul

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Nimeni nu ştie de ce şi de când, însă la intrarea în Piaţa Revoluţiei tronează un indicator rutier ce interzice accesul vehiculelor cu o greutate mai mare de 1,5 tone înspre Primărie, Consiliul Judeţean (CJ) şi Instituţia Prefectului.

Dacă ar fi să se respecte indicaţia, atunci maşinile de teren ale instituţiilor, dar şi maşina primarului Ovidiu Portariuc nu ar mai avea voie să intre în Piaţa Revoluţiei, scrie monitorulbt.ro. Mai exact, este vorba de Volkswagen-urile Touareg deţinute de primar, de Instituţia Prefectului şi de CJ precum şi de Volkswagen-ul Amarok aparţinând Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri, pentru că greutatea lor este de 2,1 tone, respectiv aproape două tone, ca atare nu ar mai avea voie în Piaţa Revoluţiei.

Situaţia li se pare amuzantă şefilor CJ, care au spus că nici nu au observat indicatorul. "Probabil că s-or fi gândit că trebuie să venim cu bicicleta la serviciu sau cu maşinuţele electrice, dacă tot domnul primar are în plan implementarea acestui sistem de transport", a declarat Gheorghe Sorescu, preşedintele CJ.

Cristian Achiţei, vicepreşedintele CJ, susţine că nici el nu a văzut indicatorul. „Poate nu au calculat ca lumea greutatea maşinilor care vin la instituţiile de aici. Mai potrivit ar fi fost un indicator ce restricţionează vehicule de peste 3,5 tone", susţine Cristian Achiţei.

Comisia de sistematizare a circulaţiei este condusă de viceprimarul Cosmin Andrei, care susţine că nu-şi aduce aminte să fi semnat vreun document care să se refere la un asemenea indicator. Sursa: romaniatv.net

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani