Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Poveste incredibilă! A vrut o partidă fierbinte de amor dar a ajuns la UPU!

Poveste incredibilă! A vrut o partidă fierbinte de amor dar a ajuns la UPU!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, din satul Petricani, orașul Săveni, a fost adus, marți seară, la Unitatea de Primire a Urgențelor cu o plagă înjunghiată la nivelul gâtului, după ce s-a bătut cu o femeie pe un câmp din localitate.

În cursul după-amiezii, Ioan F. a mers pe un câmp din sat unde s-a întâlnit cu o tânără în vârstă de 29 de ani, pe care o cunoaștea, și care păștea caprele. Bărbatul avea asupra sa și o sticlă cu vin și după ce a băut împreună cu femeia i-a propus acesteia să întrețină relații intime. Tânăra nu a vrut, însă bărbatul nu a acceptat refuzul, astfel că între cei doi a urmat o luptă corp la corp. La un moment dat, individul a scos un cuțit pe care îl avea la brâu, dar în învălmășeală acesta a fost înjunghiat în zona claviculei.

Bărbatul a fost preluat de o Ambulanță și transportat la spital pentru îngrjiri, iar tânăra ridicată de polițiști pentru audieri. Din câte se pare, bărbatul a fost cel care s-a rănit, din greșeală, în timp ce se lupta cu femeia, dar ancheta polițiștilor va stabili cu exactitate ce s-a întâmplat între cele două cunoștințe. Sursa: stiri.botosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani