Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Poliţişti botoşăneni avansaţi înainte de termen, pentru rezultate meritorii în activitate

Poliţişti botoşăneni avansaţi înainte de termen, pentru rezultate meritorii în activitate

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

La data de 29 noiembrie a.c., la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani a avut loc festivitatea de avansare la gradul profesional următor, înainte de termen a poliţiştilor botoşăneni care s-au remarcat prin rezultate deosebite în activitatea desfăşurată.

Cu această ocazie, împuternicit Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, comisar şef de poliţie, Viorel Şerbănoiu, a dat citire ordinelor de avansare a celor 4 ofiţeri şi 8 agenţi de poliţie.

De asemenea, pentru rezultate bune în activitate, 15 poliţişti au primit diplome de merit. Tot în contextul zilei de 1 Decembrie, preşedintele Clubului Sportiv „Dinamo’’ Botoşani, a oferit diplome şi premii câştigătorilor competiţiilor sportive organizate la nivelul I.P.J.Botoşani – tenis de masă, şah, tir sportiv.

În încheierea festivităţii, şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani a dat citire mesajului Inspectorului General al Poliţiei Române, chestor principal principal de poliţie Bogdan Despescu:
În numele conducerii Poliției Române, al meu personal, vă felicit pentru avansarea în gradul profesional și vă mulțumesc pentru modul în care v-ați îndeplinit misiunile, dovedind profesionalism şi fermitate în aplicarea legii.

Dumneavoastră sunteți dovada că ne-am îndeplinit atribuţiile cu onoare, rigurozitate şi devotament, că am dezvoltat o relaţie bazată pe încredere şi respect cu cetăţenii.

Ne aflăm la început de decembrie. Este momentul să ne facem bilanțul activităților din acest an, să rememorăm cele mai importante rezultate obţinute în îndeplinirea misiunilor, să învățăm din experiența acumulată și să continuăm să ne perfecționăm, astfel încât să arătăm tuturor că, prin tot ceea ce facem, polițiștii români sunt profesioniști, integri și devotați comunității.

Urmează o perioadă frumoasă, cu evenimente importante și semnificații multiple pentru fiecare dintre noi, fie că vorbim de Ziua Națională a României sau de Sărbătorile de Iarnă.

Cu acest prilej, vă doresc tuturor mult succes în activitatea cotidiană, iar competenţa, răbdarea şi puterea de muncă să se alăture în mod fericit onoarei şi demnităţii puse în serviciul cetăţenilor.
Totodată, doresc să transmit familiilor dumneavoastră urări de sănătate şi mulţumirile mele personale, pentru ajutorul, sprijinul şi înţelegerea de care dau dovadă permanent.

La Multi Ani România! La mulți ani tuturor polițiștilor români!

Listă avansați:

- Agent şef de poliţie CHIRILĂ ROMICĂ, în gradul de agent şef principal de poliţie;
- Agent şef de poliţie NEGRU DRAGOŞ-ŞERBAN, în gradul de agent şef principal de poliţie;
- Agent sef adjunct de politie BULFECI LIVIU-CRISTIAN, în gradul de agent şef de poliţie;
- Agent sef adjunct de politie GRĂMESCU MARIAN-DRAGOŞ, în gradul de agent şef de poliţie;
- Agent sef adjunct de politie PĂDURARIU IONUŢ-CONSTANTIN, în gradul de agent şef de poliţie;
- Agent sef adjunct de politie SAVA IONUŢ-GABRIEL, în gradul de agent şef de poliţie;
- Agent sef adjunct de politie SURDU VIRGIL, în gradul de agent şef de poliţie;
- Agent sef adjunct de politie ŞOVAN OVIDIU-GHEORGHE, în gradul de agent şef de poliţie;
- Subcomisar de poliţie ANIŢEI IOAN, în grad de comisar de poliţie;
- Subcomisar de poliţie IACOB FLORIN-EDUARD, în grad de comisar de poliţie;
- Subcomisar de poliţie PARTENIE DANIEL-COZMIN, în grad de comisar de poliţie;
- Subinspector de poliţie ACOSTANDEI ALEXANDRU, în grad de inspector de poliţie.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani