Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Poliţist rănit într-un accident produs la intrarea în Botoșani. Șoferul vinovat s-a făcut nevăzut

Poliţist rănit într-un accident produs la intrarea în Botoșani. Șoferul vinovat s-a făcut nevăzut

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Un poliţist din cadrul Serviciului Rutier a fost rănit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 23.00, în urma unui accident rutier produs la ieșirea din Botoșani spre Dorohoi.

Aflat la volanul unui Opel Tigra, Dan H. se îndrepta spre municipiu când un renaul Megane, care circula în acelaşi sens, l-a izbit violent din spate. În urma impactului, maşina poliţistului s-a rotit pe şosea, iar agentul a fost rănit uşor.

Preluat de ambulanţa SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, Dan H., care acuza un traumatism la coloana cervicală, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe. În schimb şoferul vinovat de producerea accidentului a rupt-o la fugă, reuşind să dispară. Cazul a fost preluat de ofiţerii Serviciului Rutier, care efectuează cercetări în vederea identificării şoferului fugar.

„Din primele verificări rezultă că persoana transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale este un polițist care a lucrat în cadrul Poliției Orașului Flămânzi, acum lucrează la Serviciul Rutier Botoșani detașat și era în timpul liber. Persoana care a provocat accidentul a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de Poliție. Urmează să îl identificăm. Avem date cine se afla la volan, va fi cercetat penal”, a declarat Teodor Orhei, Poliția Rutieră.

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani