Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Piscina interioară de la Cornișa se deschide pe 14 februarie. Vezi detalii!

Piscina interioară de la Cornișa se deschide pe 14 februarie. Vezi detalii!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Conducerea Direcției de Servicii Publice, Sport și Agrement a stabilita data și ora când se va deschide oficial piscina acoperită din parcul de agrement Cornișa.

Cel mai așteptat obiectiv din Parcul de agrement Cornișa se va deschide de Ziua Îndrăgostiților, la ora 14.00. Potrivit reprezentanților DSPSA Botoșani, programul la piscina acoperită va fi zilnic între orele 10 și 22.00 iar tarifele vor fi diferite, în funcție de vârstă și intervalul orar.

„Facem tot posibilul ca în data de 14 februarie, la ora 14.00, să deschidem piscina interioară de la Cornișa. Programul va fi de la ora 10.00 la 22.00. Tarifele sunt diferențiate în funcție de ore. De luni până vineri este un anumit tip de tarif iar sâmbăta și duminica și de sărbătorile legale este un alt tip de tarif. Pentru un adult, tariful pentru o zi, de luni până vineri, este 40 de lei. Sâmbăta și duminica este 50 de lei. Cei care vor să stea 3 ore, tariful este de 30 de lei în timpul săptămânii. De asemenea, am decis ca dimineața, între orele 10.00 și 13.00, tariful să fie 20 de lei. Pentru copii, tarifele sunt ceva mai reduse. La saune, de luni până vineri este 10 lei de persoană iar sâmbăta și duminica este 15 lei de persoană. Accesul este la toate saunele”, a declarat Eugen Țurcanu, directorul DSPSA, potrivit btonline.ro.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani