Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Patru tineri au ajuns la spital după ce s-au dat peste cap cu mașina - FOTO

Patru tineri au ajuns la spital după ce s-au dat peste cap cu mașina - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Un autoturism s-a dat peste cap luni, 25 decembrie 2017, în jurul orei 18:45, pe Drumul Comunal ce leagă satul Cobâla de Drumul Național 29A.

Imediat după anunțarea accidentului la numărul de urgență 112, la fața locului a ajuns un echipaj de pompieri, două echipaje de poliție și două ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Din primele cercetări efectuate la fața locului, se pare că P.A., în vârstă de 18 ani, a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea și a acroșat un cap de pod, după care mașina s-a răsturnat pe cupolă.

În urma impactului au rezultat patru victime, șoferița P.A., în vârstă de 18 ani și trei pasageri, respectiv G.A., în vârstă de 20 de ani, B.S., în vârstă de 18 ani și D.P., în vârstă de 18 ani. Toate cele patru victime au fost preluate de către cadrele medicale și transportate de urgență la Spitalul Municipal Dorohoi cu multiple traumatisme, urmând a fi supuși unor investigații amănunțite.

Polițiștii continuă cercetările la fața locului pentru stabilirea cauzelor exacte ale producerii accidentului și pentru aplicarea soluțiilor procedureale.

Sursa: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani