Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Panică pe Aleea Pinului din Dorohoi: Intervenție promptă a pompierilor și dovadă de spirit civic - FOTO

Panică pe Aleea Pinului din Dorohoi: Intervenție promptă a pompierilor și dovadă de spirit civic - FOTO

Categorie : Local

Pompierii dorohoieni au fost solicitați prin serviciu de urgență 112 vineri, 5 iunie 2015, în jurul orei 20:50, pentru a interveni la stingerea unui incendiu izbucnit lângă câteva garaje situate pe Aleea Pinului din Dorohoi.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu apă și spumă și un echipaj mixt cu polițist și jandarm care au asigurat zona.

La sosirea echipei de intervenție incendiul fusese localizat și aproape stins de intervenția promptă a unor angajați ai Seminarului Teologic „Sf. Ioan Iacob”, care au intervenit cu stingătoare. Echipa de intervenție cu pompieri au asigurat ca incendiul să fie stins complet. Incendiul s-a produs între mai multe garaje, se manifesta la o saltea și mai multe materiale combustibile și era pericol de extindele la garajele din zonă și la alte clădiri ce se aflau foarte aproape.

„S-a produs un incendiu pe Aleea Pinului din Dorohoi. Acesta se manifesta între mai multe garaje, la o saltea și mai multe materiale combustibile. Incendiul a fost stins de către angajați ai Seminarului Teologic iar noi dora am înlăturat efectele negative.”, a declarat pentru Dorohoi News, Ioan Saucenițanu, șef gardă intervenție în cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi.

Sursa: Dorohoi News.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani